Bericht versturen
Huis >

Wuxi Talat Steel Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Wuxi Talat Steel Co., Ltd.
Wuxi Talat Steel Co., Ltd.
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Wereldwijd

Bedrijfsvorm:

Fabrikant , Verdeler/groothandel , Exporteur , Verkoper

Merken:

TALAT

Nr van Werknemers:

200~300

Gevestigd jaar:

2022

De uitvoerpc:

90% - 100%

Inleiding

Wij zijn de exporteurs, de grootste en leveranciers van platen van roestvrij staal, koolstofstaal en nikkellegeringen, strips, folie, spoelen, vulplaten uit China.Shandong Fulilai Steel Group stelt zichzelf met enorm veel plezier voor als een van de leidende namen in de technische industrie met een geïntegreerd staalcomplex met moderne integratie om strips, rollen, platen en folie te produceren.we hebben al vele jaren ervaring op dit gebied. Onze producten voldoen aan Chinese GB.Amerikaanse ASTM.Japanse JlS en andere normen, en hebben 1S09001- en 1S09002-certificeringen verkregen.Alle verzonden producten hebben een SGS-rapport en materiaalcertificering van de ROHS-richtlijn.

Meer dan een decennium aan vooruitgang hebben ons consequent doen beseffen dat meer dan alleen producten, het begrijpen van de eisen van de klant en het bieden van maximale service aan de klant is wat ons onderscheidt van anderen.We hebben een op zichzelf staande eenheid met vormen, smeden, lassen, verspanen, warmtebehandeling en faciliteiten voor fysieke en chemische testen. Hierdoor kunnen we voldoen aan de strenge eisen van productie- en testcodes.

We hebben onze prestigieuze klanten bediend door te leveren van reserveonderdelen tot hele projecten.Met onze toewijding aan kwaliteit en tijdige levering op regelmatige basis tegen de meest redelijke prijzen, hebben we langdurige zakelijke relaties met onze klanten ontwikkeld.We hebben voldoende voorraad opgebouwd van alle essentiële artikelen binnen onze leveringsomvang en zijn in staat om onmiddellijke leveringen aan te bieden.De kwaliteit van onze producten is door onszelf ontwikkeld en is geprezen en erkend door tal van bedrijven en multinationals over de hele wereld.Ons Research & Development-team blijft de nodige veranderingen voorstellen, aangezien we constant in contact staan ​​met verschillende succesvolle klanten in de wereld.

Service

We zijn een Full-Line Steel Service Center geworden met duizenden maten, vormen, soorten en soorten metaal en staal.Als je het nodig hebt, hebben we het waarschijnlijk!In het zeldzame geval dat we niet hebben wat u zoekt, ZULLEN we het voor u vinden en het snel in uw handen krijgen!We zijn er trots op dat we "de kleine man" kunnen dienen en zullen net zo hard voor u werken als voor iedereen.We houden onze klanten niet aan minimale bestelvereisten en helpen u graag met elke hoeveelheid die nodig is om uw project te voltooien.We hebben ook de mogelijkheid om bestellingen volgens uw specificaties te snijden, en zullen dit graag op uw verzoek doen.

Geschiedenis

Wij zijn de exporteurs, de grootste en leveranciers van platen van roestvrij staal en nikkellegeringen, strips, folie, spoelen, vulplaten uit China.Shandong Fulilai Steel Group stelt zichzelf met enorm veel plezier voor als een van de leidende namen in de technische industrie met een geïntegreerd staalcomplex met moderne integratie om strips, rollen, platen en folie te produceren.we hebben ervaring op dit gebied voor vele jaren.

Ons Team

Wuxi Talat Steel Co., Ltd. We hebben een op zichzelf staande eenheid met vormen, smeden, lassen, verspanen, warmtebehandeling en voorzieningen voor fysieke en chemische testen. Hierdoor kunnen we voldoen aan de strenge eisen van productie- en testcodes.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Bladen van de roestvrij staalplaat Leverancier. Copyright © 2022-2024 stainlesssteel-ss.com . Alle rechten voorbehoudena.