Bericht versturen
Huis >

Wuxi Talat Steel Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Fabrieksreis
Productielijn

Liaocheng, China, is de thuisbasis van onze ultramoderne productielijn voor gegalvaniseerde staalrollen, die in staat is om op grote schaal hoogwaardige gegalvaniseerde stalen rollen te produceren.We zijn trots op onze toewijding aan kwaliteit en efficiëntie, en onze productielijn is uitgerust met de nieuwste technologie en machines om ervoor te zorgen dat we aan de hoogste normen voldoen.

 

Onze gegalvaniseerde stalen spoelproductielijn begint met onbewerkte staalmaterialen die zorgvuldig worden geïnspecteerd en voorbereid voor verwerking.Het staal wordt gereinigd en behandeld om eventuele onzuiverheden te verwijderen, en vervolgens gaat het door een reeks machines die een laag zink op het oppervlak van het staal aanbrengen.Dit proces, bekend als galvanisatie, beschermt het staal tegen corrosie en verhoogt de duurzaamheid en levensduur.

 

Wuxi Talat Steel Co., Ltd. fabriek productielijn 0

OEM/ODM

Bij ons bedrijf begrijpen we dat elke klant unieke behoeften en vereisten heeft als het gaat om hun producten.Daarom bieden we een uitgebreide OEM- en ODM-service voor al onze productsystemen, inclusief GI-spoelen, GL-spoelen, PPGI-spoelen, PPGL-spoelen, roestvrijstalen spoelen en meer.

Met onze OEM- en ODM-services kunnen onze klanten hun producten aanpassen aan hun specifieke behoeften, of het nu gaat om een ​​bepaalde maat, kleur of ontwerp.We werken gedurende het hele proces nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat het eindproduct precies aan hun specificaties voldoet.

Naast onze maatwerkservices bieden we ook een breed scala aan standaardproducten die volgens de hoogste kwaliteitsnormen worden vervaardigd.Ons ervaren team van professionals gebruikt de nieuwste technologie en apparatuur om producten te produceren die duurzaam, efficiënt en betrouwbaar zijn.

Bij ons bedrijf zetten we ons in om onze klanten producten van uitzonderlijke kwaliteit te bieden, afgestemd op hun specifieke behoeften.Of u nu OEM- of ODM-services of onze standaardproducten nodig heeft, wij zijn toegewijd aan het leveren van de best mogelijke resultaten en uitstekende klantenservice bij elke stap.

 

Wuxi Talat Steel Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Bladen van de roestvrij staalplaat Leverancier. Copyright © 2022-2024 stainlesssteel-ss.com . Alle rechten voorbehoudena.